Över 30 års erfarenhet


Bromma Energi Aktiebolag är ett väletablerat och komplett installation och serviceföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid installation, reparation och service gällande värmepumpar. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm-stad med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Välkommen att ringa oss idag på 08-28 25 20 eller maila till info@brommaenergi.se!

Noggrann Servicepartner


Vi har lång och bred erfarenhet av service på värmepumpar och vi brinner för att våra kunder ska vara nöjda kunder! Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. All personal har kylcertifikat och rörcertifikat.

Thermia Servicepartner


Bromma Energi Aktiebolag är auktoriserad servicepartner åt Thermia värmepumpar samt har bred kompetens och kunskap inom märket. Vi kan även erbjuda finansiering och betalningsplan av ert nya värmesystem.
Kontakta oss på 08-28 25 20 eller info@brommaenergi.se för mer information!

Tjänster inom Värmepump


  • Värmepumpsservice
  • Försäljning
  • Installation
  • Reparation

Bromma energi hjälper till med dimensionering av anläggningen, planerar installationen, lämnar offert på arbetet.

Långsiktiga kvalitetslösningar


Bromma Energi Aktiebolag använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Vi har även ett eget reservdelslager i Årsta. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget


Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Priser


Startavgift inkl bil

875 kr

inkl. moms

Vp tekniker inkl restid

1100 kr / timme

inkl. moms

Material enligt grossisternas prislistor